Pridružen/a: Jan 17, 2006 Postovi: 6 Lokacija: Ravensburg, Njemaka
Postano: ned ožu 08, 2009 11:46 am Naslov: upis od cuco.
Ovo je upis od Cuco - ja (juergen) sam stavio ovdije da mozete diskutirati...
DRAGI MOJI KORNICANI
pa eto da i ja napisem neku rjec,
uvjek ista dilema sta napisati nekog pozraviti il slicno il sta?
ja bih ukratko ako smijem rekao gdje smo:
1.obnova ide nekako sad je nekih 5-6 kuca kako cujem u donaciji ,neki su na cekanju isto tako nesto 5-6 kuca,a ima i onih koji su jos u dilemi pa daj Boze da odluce.recimo nije to tako ni lose
2.vezano za obnovu ciscenje rusevina i oko kuce opet kako se prica po selu a ko oce nek provjeri kod ivice popica da je moguce da neka donacija ide za to pa u svakom slucaju ko ima volju da ocisti nek se javi njemu .a oni koji nemaju volju ni za sta nek se malo stide ako je to kod njih jos moguce.
3.zemlja obrada i ono svasta nesto sto smo oko toga pokusavali u prevodu nista kokosari i dalje linkuju i tudju zemlju daju drugim za oranje pa opet svi sretni
4.uredjenje sela putevi medje rovanji gdje se baca smece i otpad i ostalo je nigdje opet kako cujem i vidim a juce sam doso iz kornice u prevodu VELIKO nista
5.a mi veliki srcani hrabri rodoljubni kornicani :
-oni koji su u selu zna se ko su i sto su u principu njima se ne moze zamjerit nista oni su svojim zivotom u kornici sve rekli
-INTELEKTUALCI na zalost taki ne postoje vjerojatno ce se neki naci dirnuti al sumnjam jer ti koji se mozda i smtraju su tako debelokozci da su vec davno zaboravili odakle su i ciji su i ko su
-ostali kornicani ako se jos mogu takvim zvati ,koji idu po kojekakim vikendicama koji idu na skijanja,koji idu na more da se kupaju na odmoru il oni koji nikud ne idu je oni koji nas sto idemo u kornicu sto je obnavljmo volimo smatraju budalama.
Dragi moji ne bih hti da se neko naljuti al ovo je nasa stvarnost i ono sto kornci treba smo mi kornicani ne oni koji to misle nego oni O KOJIM CE DJELA NJIHOVA GOVORITI .
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.